Beard Growth Serum

Beard Growth Kit është krijuar për nxitje të daljes së mjekrës tuaj! Është i vërtetuar klinikisht për efekte të tij.

12.99 €
Rezultat ose kthim parash
Transport në tërë botën
I testuar klinikisht
I provuar klinikisht

Studimet Klinike

Minoxidil është një serum i miratuar nga FDA, pa recetë për trajtimin e llojeve të caktuara të rënies së flokëve dhe promovon qime të reja si tek meshkujt ashtu edhe tek femrat.
Hulumtimet sugjerojnë se mund të përmirësojë dukshëm rritjen e mjekrës brenda vetëm 2-3 muajve të përdorimit.
Por shenjat e para të qimeve të reja mund të shihen brenda 4-5 javësh të përdorimit të rregullt me një rul për mjekër.
Nga 11,000 burra që u testuan duke përdorur minoxidil, 10,230 (92%) panë përmirësime, 770 të tjerë ishin të pasigurt.

Rezultatet e testimeve

92%

MESHKUJ QË
PANË REZULTATET

8%

MESHKUJ QË
ISHIN TË PASIGURT

0%

MESHKUJ QË
NUK PANË REZULTATE

Testet janë bërë për 3 muaj përdorim të rregullt të topikës
5% minoxidil dhe secili nga burrat dokumentoi udhëtimin e tyre me minoxidil.
Asnjë prej tyre nuk ka anashkaluar asnjë ditë!

Udhëtimi i Rritjes

Disa nga klientët tanë që ndanë udhëtimin e tyre me ne.

Dëgjojeni nga klientët tonë

Aplikimi

Hapi 1 Lajeni fytyrën me ujë të ngrohtë dhe thajeni.
Hapi 2 Përdoreni rulin e mjekrës me butësi për 3-5 minuta në zonën e dëshiruar (fytyrë ose kokë) çdo të dytën ditë.
Hapi 3 Aplikoni 1 ml (1 pikatore të plotë) tretësirë Minoxidil në zonën e dëshiruar (fytyrë ose kokë) një herë në ditë.
Hapi 4 Lëreni tretësirën për të paktën 1-3 orë përpara se ta lani.

E PARA NË BOTË
KIT RRITJE ME
NJË APLIKACION

Ndiqni përparimin tuaj dhe merrni kujtime çdo ditë për të përdorur kompletin tuaj!

Ne garantojmë

Garanci për kthimin e parave

1 Përdorni kompletin për rritjen e mjekrës për të paktën 60 ditë!
2Sigurohuni që të dokumentoni përparimin tuaj me fotografi javore dhe një video të shkurtër se si e keni përdorur atë!
3Nëse nuk shihni përparim Klikoni "PRETENDIM GARANCI".
4Ktheni produktet dhe merrni rimbursimin tuaj
© 2021 - 2024 MJEKRRA SHPK. All rights reserved.