FAQ

 • Në cilën moshë mund të filloj të përdor serumin?

  Nuk ka moshë të caktuar, por ne këshillojmë që askush më i ri se 18 që ta përdorë atë.
 • A ka serumi ndonjë efekt anësor?

  Shumica e efekteve anësore të zakonshme janë mjaft të vogla. Aplikimet e para mund të bëjnë që lëkura juaj të ndihet e kruar ose e irrituar, dhe ndoshta paksa e kuqe. Kjo është e zakonshme dhe zakonisht zhduket pas disa ditësh ose dy javësh pasi trupi juaj përshtatet me serumin.
 • A është mjekra e përhershme?

  Nga ajo që kemi parë, shumica e njerëzve e ruajnë rritjen e tyre. Ajo që njerëzit duket se humbasin janë qimet e qepallave që nuk kaluan në terminal gjatë kohës që ishin në serumin tonë. Vazhdoni të përdorni serumin derisa qimet të jenë terminale dhe përfitimet tuaja do të qëndrojnë.
 • Sa shpesh duhet të aplikoj serumin?

  Rekomandohet një herë në ditë; Meqenëse trupi i njeriut mund të metabolizojë vetëm një sasi të caktuar serumi brenda një periudhe 24-orëshe, aplikimet më të shpeshta se një herë në ditë janë të panevojshme.
 • Sa duhet të përdor? / Si duhet ta përdor?

  Rekomandohet 1 ml për aplikim. Ekziston një linjë mbushëse në pikatore që vjen me furnizimin tuaj.
 • Sa kohë duhet ta lë serumin aktiv?

  Serumi duhet të qëndrojë për të paktën 1-3 orë. Testet kanë treguar se 50% përthithet në orën e parë dhe 75% në orën e tretë.
 • Sa kohë deri sa të shoh rezultatet?

  Një provë klinike ka treguar se disa njerëz mund të shohin rezultate që në 4 javë. Ata vazhdojnë të theksojnë se mund të duhen deri në 8 javë për të parë rezultatet. Vetëm mbani në mend, rezultatet do të ndryshojnë nga personi në person, kështu që duhet të jeni të durueshëm.
 • Fytyra ime kruhet / thahet, çfarë mund të bëj?

  Serumi ynë është i përzier me një bartës alkooli dhe glikol propilen, të cilat janë ato që e than fytyrën tuaj. Së pari, përpiquni të kaloni katër orë pas aplikimit, më pas lani ose shpëlajeni fytyrën. Më pas, mos ngurroni të aplikoni një hidratues.
 • Çfarë është Beard Roller dhe çfarë bën ai?

  Një beardroller është një produkt që riformon lëkurën duke krijuar mijëra kanale mikroskopike përmes lëkurës, duke rritur formimin e indeve të reja duke aktivizuar mekanizmin e shërimit të plagëve të trupit.
 • Si mund t'ju ndihmojë me mjekrën tuaj?

  Beard Roller fillon proceset e sintezës së kolagjenit, diçka që serumi e frenon (in vitro). Kolagjeni është jashtëzakonisht i rëndësishëm për forcën, trashësinë dhe elasticitetin e lëkurës. Beardroller gjithashtu stimulon folikulat tuaja, duke sjellë më shumë lëndë ushqyese dhe gjak në zonë sesa serumi vetëm.
 • Sa shpesh mund ta përdor Beard Roller?

  Beardroller duhet të përdoret çdo 2 ditë. Para aplikimit të serumit
 • Çfarë duhet të bëni përpara se të përdorni Beardroller?

  Para se të përdorni një Beardroller, pastroni fytyrën me sapun dhe ujë - mundësisht diçka me cilësi antibakteriale. Një fytyrë e pastër është e rëndësishme, pasi do të rrotulloni gjilpëra nëpër lëkurën tuaj, duke e shpuar atë, gjë që lejon që objektet e huaja si bakteret të hyjnë më lehtë.
© 2021 - 2024 MJEKRRA SHPK. All rights reserved.