Më të shiturat

30 DAY SOFTKIT

Jawliner

2 Soft Jawliners

Thuaj lamtumirë mjekrës së dyfishtë dhe muskujve të relaksuar të fytyrës. Duke eliminuar depozitimin e yndyrës rreth mjekrës dhe qafës. Mund të përmirësojë rrjedhjen e gjakut të muskujve të fytyrës dhe qafës duke trajnuar 55 muskuj të fytyrës, të riformojë fytyrën tuaj dhe ta bëjë lëkurën tuaj më të ngushtë.
19.99 €11.99 €

30 DAY HARDKIT

Jawliner

2 Hard Jawliners

Thuaj lamtumirë mjekrës së dyfishtë dhe muskujve të relaksuar të fytyrës. Duke eliminuar depozitimin e yndyrës rreth mjekrës dhe qafës. Mund të përmirësojë rrjedhjen e gjakut të muskujve të fytyrës dhe qafës duke trajnuar 55 muskuj të fytyrës, të riformojë fytyrën tuaj dhe ta bëjë lëkurën tuaj më të ngushtë.
19.99 €11.99 €

60 DAY FACELIFT KIT

Jawliner

2 Hard + 2 Soft Jawliners

Thuaj lamtumirë mjekrës së dyfishtë dhe muskujve të relaksuar të fytyrës. Duke eliminuar depozitimin e yndyrës rreth mjekrës dhe qafës. Mund të përmirësojë rrjedhjen e gjakut të muskujve të fytyrës dhe qafës duke trajnuar 55 muskuj të fytyrës, të riformojë fytyrën tuaj dhe ta bëjë lëkurën tuaj më të ngushtë.
26.99 €19.99 €

30 Day Supply

Beard Growth Kit

Roller + Serum

Beard Growth Kit është krijuar për nxitje të daljes së mjekrës tuaj! Është i vërtetuar klinikisht për efekte të tij.
26.99 €19.99 €

60 Day Supply

Beard Growth Kit

1 Roller + 2 Serum

Beard Growth Kit është krijuar për nxitje të daljes së mjekrës tuaj! Është i vërtetuar klinikisht për efekte të tij.
33.99 €27.99 €

90 Day Supply

Beard Growth Kit

1 Roller + 3 Serum

Beard Growth Kit është krijuar për nxitje të daljes së mjekrës tuaj! Është i vërtetuar klinikisht për efekte të tij.
42.99 €35.99 €

50 DAY SUPPLY

Beardpen

1 BeardPen + 1 BeardBrush

BeardPen do t'ju ndihmojë të mposhtni kurbën e mjekrës tuaj që rritet ngadalë dhe të mbushni njolla të turpshme, të mbushni zonën e pabarabartë të mjekrës, që ju kanë penguar të merrni një pamje krejtësisht të re. Përbërësit natyralë BeardPen do t'i zbutin dhe do t'i kushtojnë qimet dhe fibrat tuaja, duke ju dhënë kështu një pamje 100% natyrale dhe me shkëlqim.
15.99 €9.99 €
© 2021 - 2024 MJEKRRA SHPK. All rights reserved.