Beardpen

BeardPen do t'ju ndihmojë të mposhtni kurbën e mjekrës tuaj që rritet ngadalë dhe të mbushni njolla të turpshme, të mbushni zonën e pabarabartë të mjekrës, që ju kanë penguar të merrni një pamje krejtësisht të re. Përbërësit natyralë BeardPen do t'i zbutin dhe do t'i kushtojnë qimet dhe fibrat tuaja, duke ju dhënë kështu një pamje 100% natyrale dhe me shkëlqim.

Rezultat ose kthim parash
Transport në tërë botën
I testuar klinikisht
I provuar klinikisht

SI FUNKSION BEARDPEN?

MJERRJA ka katër 4 këshilla për të vizatuar skicën dhe njollat e mjekrës, gjithashtu kapakët janë të pajisur me një furçë berberi për të përhapur ngjyrën përpara se lëngu të thahet për ta bërë mjekrën tuaj të duket më natyrale.

QËNDRON PËR 48h - 72h
REZISTENT NDAJ UJIT
PAMJE NATYRORE

BEARDPEN NË VEPRIM

Disa nga klientët tanë që ndanë udhëtimin e tyre me ne.

Rezultatet

Dëgjojeni nga klientët tonë

SI TA PËRDORNI

Hapi 1 Aplikoni stilolapsin e mjekrës.
Hapi 2 Përdorni furçën për ta përhapur për të arritur një pamje më natyrale.
Hapi 3 Mbylle kapakun! (Nëse e lini të hapur mund të thahet)
© 2021 - 2024 MJEKRRA SHPK. All rights reserved.