Mirë se vini në Mjekrra Misioni ynë është të dizajnojmë produkte që ndihmojnë burrat me sfidat aktuale të jetës moderne; një histori e sinqertë për të qenë burrë. Pra, po kërkoni të rritni dhe të rregulloni një mjekër më të plotë? Atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur. Mjekrra bazohet në besimin se produktet e fuqishme nuk duhet të jenë kurrë të barabarta me kimikatet e ashpra. Ndryshimi i natyrës dhe rritja e vetbesimit që nga viti 2021.
Rezultat ose kthim parash
Transport në tërë botën
I testuar klinikisht
I provuar klinikisht

Dëgjojeni nga klientët tonë

E PARA NË BOTË
KIT RRITJE ME
NJË APLIKACION

Ndiqni përparimin tuaj dhe merrni kujtime çdo ditë për të përdorur kompletin tuaj!

Ne garantojmë

Garanci për kthimin e parave

1 Përdorni kompletin për rritjen e mjekrës për të paktën 60 ditë!
2Sigurohuni që të dokumentoni përparimin tuaj me fotografi javore dhe një video të shkurtër se si e keni përdorur atë!
3Nëse nuk shihni përparim Klikoni "PRETENDIM GARANCI".
4Ktheni produktet dhe merrni rimbursimin tuaj
© 2021 - 2024 MJEKRRA SHPK. All rights reserved.