Ne garantojmë

Garanci për kthimin e parave

1 Përdorni kompletin për rritjen e mjekrës për të paktën 60 ditë!
2Sigurohuni që të dokumentoni përparimin tuaj me fotografi javore dhe një video të shkurtër se si e keni përdorur atë!
3Nëse nuk shihni përparim Klikoni "PRETENDIM GARANCI".
4Ktheni produktet dhe merrni rimbursimin tuaj

Termat dhe Kushtet

 • Cilat produkte përfshihen në Garancion?

  Beard Growth kit (minimumi 60 ditë) përfshihet në Garancion
 • Çfarë ju nevojitet për të qëndruar nën garancion?

  Duhet të jeni mbi 18 vjeç dhe të keni Beard Growth Kit, 60 ditë.
 • Sa kohë është garanconi i vlefshem?

  Garancioni është i vlefshme 90 ditë nga blerja e fundit.
 • E kam përdorur Beard Growth Kit për më pak se 60 ditë, a mund ta kthej atë?

  Nëse e keni përdorur Beard Growth Kit për më pak se 60 ditë, nuk e keni zhbllokuar ende Garancionin tuaj të Rritjes.
 • Sa fotografi duhet të dorëzoj?

  Na duhen të paktën 3 foto në muaj. Me data mbi to duke përfshirë ndriçimin e mirë, kështu që ne mund të shohim qartë qimet.
 • A zbatohet garancioni me një kombinim të produkteve të palëve të treta?

  Jo, Garancioni e Rritjes zbatohet vetëm nëse filloni udhëtimin tuaj me Beard Growth Kit për 60 ditë. Rolleri ynë është projektuar posaçërisht për serumin tonë dhe ne nuk mund të garantojmë efektin e tij nëse plotësohet me një roller të palës së tretë.
 • Çfarë përcakton "rezultatet" d.m.th. sa shumë/pak rritje është e mjaftueshme për të bërë një pretendim?

  Ne gjithmonë shqyrtojmë çdo rast individualisht dhe marrim parasysh rritjen natyrore kur miratojmë një garancion. Ne nuk garantojmë që mjekra të mbushet pas 2 muajsh, por do të ketë rezultate.
 • Cila është politika jonë e kthimit?

  Gjatë përdorimit, mjekra gjithashtu nuk duhet të rruhet, nëse mjekra rruhet, garancioni është i pavlefshem. Garancioni vlen vetëm për personat mbi 18 vjeç. Nëse rolleri nuk është blerë në Mjekrra, garancia nuk është e vlefshme. Pasi të vërtetohet rimbursimi, të gjitha produktet duhet të kthehen pa përfshirë lëngun brenda tyre.
© 2021 - 2024 MJEKRRA SHPK. All rights reserved.