Jawliner

Thuaj lamtumirë mjekrës së dyfishtë dhe muskujve të relaksuar të fytyrës. Duke eliminuar depozitimin e yndyrës rreth mjekrës dhe qafës. Mund të përmirësojë rrjedhjen e gjakut të muskujve të fytyrës dhe qafës duke trajnuar 55 muskuj të fytyrës, të riformojë fytyrën tuaj dhe ta bëjë lëkurën tuaj më të ngushtë.

Rezultat ose kthim parash
Transport në tërë botën
I testuar klinikisht
I provuar klinikisht

SI FUNKSIONON JAWLINERS?

Muskujt maseter janë grupi i dytë më i fortë i muskujve në trupin tuaj pas zemrës. Ju i përdorni këta muskuj kur përtypni vaktet tuaja. Përgjegjës për mbylljen e nofullës suaj. JAWLINER është projektuar për të vënë stres të fokusuar direkt në këta muskuj. Ju ndihmon të mendoni për Jawliners si një trap të muskujve të nofullës që përdorni për fitimin e muskujve të nofullës. Kur fitoni, muskujt shfaqen më shumë, duke krijuar një formë më të mirë. Tingëllon tamam si shpjegimi i çdo stërvitjeje tjetër të muskujve, apo jo?

Si shtangë dore kur i përdorni për një periudhë të caktuar kohore, muskujt tuaj ndërtojnë lodhje dhe kanë nevojë për më shumë peshë për të sjellë më shumë stres në muskuj.

Kjo është arsyeja pse ne krijuam dy komplete të ndryshme:

SOFT KIT

30 ditët e para 18 kg ~ 40 lbs

HARD KIT

30 ditët e ardhshme 23 kg ~ 50 lbs

UDHËTIM NË FACELIFT

Disa nga klientët tanë që ndanë udhëtimin e tyre me ne.

Dëgjojeni nga klientët tonë

Aplikimi

Hapi 1 Përgatitni Jawliner - Lajeni para dhe pas përdorimit me të ngrohtë ujë dhe vendoseni në mollëza (ana e sheshtë)
Hapi 2 Përtypyni ngadalë për 2 minuta derisa muskujt të lodhen
Hapi 3 Përtypyni shpejt për 2 minuta
Hapi 4 Përsëriteni hapin 2 dhe hapin 3 pesë herë në ditë, çdo të dytën ditë.

E PARA NË BOTË
KIT RRITJE ME
NJË APLIKACION

Ndiqni përparimin tuaj dhe merrni kujtime çdo ditë për të përdorur kompletin tuaj!

© 2021 - 2024 MJEKRRA SHPK. All rights reserved.