Rregullo mjekrrën, ndihmo familjet në nevojë!

13:13, 28.03.2023

Duke rregulluar mjekrrën ju ndihmoni familjet në nevojë, sepse Mjekrra SH.P.K dhuron 1 euro nga secila blerje për familjet në nevojë gjatë muajit të Ramazanit.

 

Që një kohë të gjatë mjekrra është bërë fenomen i modës si dhe sipas studimeve të ndryshme është vërtetuar se meshkujt që mbajnë mjekërr janë targeti kryesor i femrave. Një mashkull me mjekërr reprezanton një mashkull “burrë”, tërheqës, intelektual dhe me karakter të fortë.

 

Shumë meshkuj hasin në probleme gjenetike si rritja e parregullt e mjekrrës ose rritja e mjekrrës vetëm në disa zona të caktuara që rezulton me dëshpërim për ta.

 

Zgjidhja ideale për rritje të mjekrrës e ka një emër MJEKRRA STORE!

 

Mjekrra Store është vendi yt ideal me produktet që ty të nevojiten për rritje të mjekrrës tuaj dhe të rigjenerimit të saj.

 

Në Mjekrra Store gjeni produkte kualitative që ju ofrojnë rezultate të përsosura siç është seti Beard Growth Kit bashkë me serumin dhe rollerin.

 

Serumi përmban 5% Minoxidil i cili është produkti bazë dhe kryesor për daljen e qimeve që ka efekt të hatashëm.

 

Ndërsa roller ndihmon në hapjen e poreve dhe stimulon lëkurën për të prodhuar kolagjen i cili është vital për shëndetin e qimes.

 

Efektet e para mund ti dalloni për 4 – 5 javë përdorim të rregullt.

 

Po ashtu suksesin e produkteve e kanë dëshmuar shumë fytyra të njohura për të gjithë ne, të cilët e kanë rritë mjekrrën me produktet e Mjekrrës:

 

Dardan Gashi

 

Bes Kallaku

 

Arian Agushi / Gold AG

 

Rifat Smani

 

Alban Rexhaj

 

Egzon Plisi

 

© 2021 - 2024 MJEKRRA SHPK. All rights reserved.